Tarinamme

 

Olemme Eira ja Hanna, kumpikin psykologeja ja paripsykoterapeutteja, työnohjaajia ja kouluttajia sekä vaimoja ja äitejä.

Peloton Parisuhde -matka on syntynyt meidän yhteisestä intohimostamme parisuhdetyöhön ja tunnekeskeiseen pariterapiaan. 

Peloton Parisuhde syntyi uuden luomisen halusta. Olemme tehneet pitkän uran terapiahuoneen seinien sisällä. Nyt haluamme tuoda osaamisemme ja kaiken sen, mitä olemme saaneet oppia asiakaspareiltamme kaikkien saataville.

Kummankin meidän haaveena on ollut voida auttaa enemmän kuin yksittäisenä terapeutteina pystymme työpäivän puitteissa tekemään. Olemme iloisia, että Peloton Parisuhde mahdollistaa auttamisen sekä ennaltaehkäisevästi että jo jumiutuneiden tilanteiden purkamisessa. On innostavaa, että jokaisella on mahdollista saada välineet parisuhteen hyvinvointiin.

Näemme paripsykoterapiatyössämme miten kovan työn takana turvallisuuden tunteen rakentaminen toisinaan on. Mutta ennen kaikkea näemme, miten monet parit onnistuvat, hyötyvät ja kukoistavat oman pariterapiamatkansa jälkeen. Me tiedämme, että tunnesuhteen korjaaminen ja sen ylläpitäminen on mahdollista. 

Hyvinvoivan parisuhteen ymmärtäminen ei ole salatiedettä tai mysteeri. Psykologinen tiede ja tutkimus ovat osoittaneet, miten hyvinvoiva parisuhde rakentuu ja pysyy yllä, sekä miten jumiutuneita tilanteita voidaan ymmärtää ja korjata. Olemme kirkastaneet ja kiteyttäneet tämän tiedon helposti ymmärrettäväksi. 

Nyt haluamme jakaa sen kaiken teille, jotta voitte vahvistaa ja ylläpitää hyvää suhdettanne tai korjata suuntaa, jos olette kadottaneet yhteyden.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan rakentamaan teidän Pelotonta Parisuhdettanne!

Hanna Pinomaa

  • laillistettu psykologi (Helsingin yliopisto)
  • laillistettu paripsykoterapeutti (Väestöliitto)
  • Tunnekeskeinen pariterapeutti /-työnohjaaja /- kouluttaja (ICEEFT, Kanada)
  • Sensomotorinen psykoterapia (taso 1 & 2)

Olen viimeiset 20 vuotta tehnyt terapiatyötä parien kanssa. Olen tuonut Tunnekeskeisen pariterapian Suomeen 2003, ja kouluttanut lukuisia terveydenhuollon ammattilaisia. 

Olen  tehnyt yhteistyössä Väestöliiton kanssa Tunnekeskeisen parisuhdekurssin vuonna 2013. Se on tavoittanut jo satojatuhansia pareja.

 

Eira Eklund-Mikola

  • laillistettu psykologi (Helsingin yliopisto)
  • laillistettu paripsykoterapeutti (Vuorovaikutusprosessien tutkimuskeskus)
  • laillistettu perhepsykoterapeutti (Suomen mielenterveysseura)
  • Tunnekeskeinen pariterapeutti-työnohjaaja / -kouluttaja (ICEEFT, Kanada)
  • Theraplay-terapeutti /työnohjaaja /kouluttaja (The Theraplay Institute, Chicago, USA)

Olen koko 20 vuoden työurani ajan tehnyt terapiatyötä perheiden ja parien kanssa. Kliinisen työn lisäksi olen kouluttanut ja työnohjannut terveydenhuollon ammattilaisia 15 vuoden ajan.