Videokirjasto

Tällä sivulla voit tutustua blogeistamme tuttuihin sisältöihin videoina.

Parisuhteen vahingolliset myytit

Haluamme raottaa pariterapian verhoa ja murtaa haitallisia myyttejä, joihin törmäämme jatkuvasti työssämme. Haitalliset uskomukset estävät meitä puhumasta ja rakentavat etäisyyttä sekä riitoja parisuhteisiimme. Nyt on aika murtaa myytit ja tehdä tilaa vapautuneemmalle suhteelle! Kokosimme kymmenen haitallista myyttiä parisuhteesta ja julkaisemme jokaisesta videon auttamaan sinua kuulostelemaan, rajoittaako joku tavallinen kielteinen uskomus myös sinua?

 

Parisuhdemyytti 1/10:

”Parisuhteen pitäisi sujua itsestään.”

Moni ajattelee parisuhteen olevan huono, jos joudumme pysähtymään sen äärelle, tai jos koko ajan ei ole mukavaa. Tämän virheellisen uskomuksen purkaminen on valtavan tärkeää. Tänä päivänä meillä on olemassa nk. parisuhteen kaava - voimmekin jokainen opetella toimimaan rakkaussuhteissamme niin, että se varmasti onnistuu hyvin.

 

Parisuhdemyytti 2/10:

”Tunteet ovat huonoja tai vääriä" 

Monet kuulevat moitteita tavastaan tuntea jotain koko elämänsä ajan: voi olla, että tunteita on liikaa, ne ovat liian intensiivisiä tai että niitä on liian vähän. Tämän myötä käytetään usein valtavat määrät energiaa tunteiden tukahduttamiseen, mikä aiheuttaa huonovointisuutta ja vie parisuhteen osapuolia erilleen toisistaan. Tunteet eivät voi kuitenkaan koskaan olla vääriä - olennaista on osata kuunnella jokaisen tunteen oma sanoma.

 
 
 
Tutustu parisuhdekurssiin