Ilmoittaudu katsomaan video "Mitä jokaisen tulisi ymmärtää parisuhteesta"

Ilmaisvideossa pitkän linjan psykologit Hanna Pinomaa ja Eira Eklund-Mikola avaavat, mistä parisuhteen jumeissa on kysymys.

He tuovat 20 vuoden terapiakokemuksensa ja pariterapiatutkimuksen uusimman tiedon helposti kaikkien saataville.

Videolla he pureutuvat jumien ydinkohtaan - siihen, mistä riidassa ja puhumattomuudessa on kysymys ja miten näistä jumeista voi päästä pois. Ilmoittaudu mukaan katsomaan video!

Haluatko ymmärtää, mistä parisuhteen jumeissa on kysymys ja kuinka lähteä ratkaisemaan niitä?

Täytä lomake ja pääset kuulemaan kokeneiden asiantuntijoiden näkökulmat näihin kysymyksiin! Voit myöhemmin erota uutiskirjeestämme milloin tahansa. :)

Videon katsomisen jälkeen ymmärrät paremmin  

Mitä jokaisen tulisi ymmärtää parisuhteesta?

Mistä parisuhteen jumeissa on kysymys?

Miten parisuhteen jumeja ja haasteita lähdetään selvittämään?

Videolla pureudutaan jumien ydinkohtaan: mistä riidassa ja puhumattomuudessa on kysymys ja miten näistä jumeista voi päästä pois?

Katso video!

Videon asiantuntijoina toimivat kokeneet psykologit ja paripsykoterapeutit Eira Eklund-Mikola ja Hanna Pinomaa

 

Eira Eklund-Mikola on psykologi sekä pari- ja perhepsykoterapeutti. Hän on koko 20 vuoden työuransa ajan tehnyt terapiatyötä perheiden ja parien kanssa sekä kliinisen työn lisäksi kouluttanut ja työnohjannut terveydenhuollon ammattilaisia 15 vuoden ajan. Lisää tieto Eirasta löydät täältä.

Hanna Pinomaa on psykologi sekä paripsykoterapeutti. Hanna on tuonut Suomeen kiintymyssuhdeteoriaan pohjautuvan pariterapiamenetelmän ja työskennellyt sen kanssa 20 vuoden ajan. Lisäksi hän vastaa Tunnekeskeisen pariterapian ammattilaisille suunnatuista koulutuksista Suomessa.

Ymmärrä paremmin parisuhteessa ilmeneviä jumeja ja haasteita ja opi, kuinka lähteä ratkomaan niitä! 

Ilmoittamalla tietosi alla olevaan lomakkeeseen pääset kuulemaan asiantuntijoiden parhaat näkökulmat parisuhteen haasteisiin sekä niistä selviämiseen!